Élő közvetítés a Jobbik fővárosi kampányzáró rendezvényéről, élő videófórummal!

A kampányzáró rendezvény közvetítése előtt és után élő videófórumot tart Staudt Gábor a Jobbik főpolgármester-jelöltje és Balczó Zoltán az országgyűlés alelnöke.

Nagyszabású élő közvetítést láthatnak a Jobbik kampányzáró rendezvényéről, valamint videófórum keretében tehetnek fel kérdéseket a párt politikusainak. A közvetítést a barikad.hu, a Jobbik.hu, a vonagabor.hu és a staudtgabor.jobbik.hu weboldalakon követhetik figyelemmel.

Kérdéseiket, a fovaros@jobbik.hu címekre várjuk.

13.00 órától Staudt Gábor tart videófórumot.

A fórumideje alatt a párt európai parlamenti, országos, valamint helyi politikusai is kifejtik véleményüket a vasárnapi szavazás jelentőségéről. Így megszólal Gyüre Csaba, a Jobbik nyíregyházi polgármesterjelöltje, országgyűlési képviselője, Novák Előd, a párt alelnöke, országgyűlési képviselője, valamint Szegedi Csanád a Jobbik alelnöke, a párt európai parlamenti képviselője.

16.30-tól Élő közvetítést láthatnak a Magyarok Házából, a Jobbik fővárosi kampányzáró rendezvényéről, ahol Vona Gábor a Jobbik elnöke, Staudt Gábor, a Jobbik főpolgármester-jelöltje, valamint Tompáné Fazekas Gabriella, Terézváros és Losonczy Pál, Józsefváros polgármesterjelöltje tart lakossági fórumot.

18.00 órától a rendezvény után Staudt Gábor a Jobbik főpolgármester-jelöltje és Balczó Zoltán az országgyűlés alelnöke tart videóforumot 19.00 óráig.

Kövesse ön is figyelemmel az alábbi weboldalakon a zárórendezvényt, október 3-án pedig szavazatával támogassa a Jobbikot!

barikad.hu
jobbik.hu