A lopakodó diktatúra újabb áldozata: Szegedi Márton

A Jobbik Magyarországért Mozgalom főpolgármester-jelöltjeként leghatározottabban tiltakozom Szegedi Mártonnak, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjének a letartóztatása ellen. A nemzet ellen szolgáló erők példátlan pimaszsága minden képzeletet felülmúl. Miközben az országban romokban hever a közbiztonság, a rendőrséget a demokratikus magyar pártok képviselői ellen vetik be.

A választási kampány közepén, egy választási akció keretében letartóztatott Szegedi Márton a kommunista retrográd erők törvénytelenségét kívánta saját kezűleg orvosolni.

A cigánybűnözéssel szemben tehetetlen, példa nélkül impotens rendőri erők képtelenek a választási bűnözők tetteit megakadályozni, az arcátlan megélhetési és politikus bűnözés ellen a kormány nem lép fel, intézkedésével bátorítja, támogatja őket. Ugyanakkor a magyar nemzet érdekeit megalkuvás nélkül képviselő Szegedi Mártont letartóztatták azért, mert a Jobbik plakátjait jogtalanul letakaró, illegális ragasztásokat el merte távolítani.

dr. Staudt Gábor
a Jobbik főpolgármester-jelöltje