Staudt Gábor a Jobbik budapesti elnöke

Dr. Staudt Gábor személyében új elnök vezeti a budapesti Jobbikot.  A párt fővárosi választmányának ülésén a küldöttek nagy többségének támogatásával megválasztott - jogász végzettségű - Staudt 27 éves. 2003 óta tagja a Jobbiknak, 2004-től vezeti annak budafoki alapszervezetét.  Az előző választási ciklusban ugyanitt önkormányzati képviselő volt, jelenleg országgyűlési képviselő. A 2010-es önkormányzati választásokon a Jobbik őt indította főpolgármester-jelöltként.

Staudt Gábor személyében új elnök vezeti a budapesti Jobbikot.  A párt fővárosi választmányának ülésén a küldöttek nagy többségének támogatta. Megválasztását követően Staudt megköszönte az előző elnök, Czeglédi János munkáját, majd terveiről beszélt.

„Budapesten áll vagy bukik a kormányzás lehetősége” – jelentette ki a budapesti Jobbik frissen megválasztott elnöke.  20-30%-ot kell hozni Budapesten, amire van valós esély – tette hozzá. Budapest problémáit országos szinten kell megjeleníteni, határozottan ki kell használni az Országgyűlésben a szereplési lehetőséget, kemény hangot kell megütni szakmailag alátámasztva, ahogy az emberek elvárják. Ha kell, ki kell menni az utcára – fejtette ki.

A tisztújításra azért került sor, mert az előző fővárosi vezető mandátuma lejárt.  A választmány tagjai az új alelnökök személyéről nem döntöttek. A most megválasztott Staudt Gábor mandátuma 2012 őszéig szól.